2017-10-25 07:39:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ez egy jó napnak ígérkezik

Napi horoszkóp október 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Bak jegyében jár, de a Szaturnusz még jó fényszöget vet az ön jegyére. Jó lenne, ha nagyobb figyelmet szentelne annak, hogy mit mondanak és mit éreznek a többiek. Ne szégyellje kimutatni az érzéseit!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, és most minden különös hangsúlyt kap az életében. A Merkúr és a Jupiter már a Skorpió jegyében áll önnel szemben, sikeres nap ez a mai. Csodálatosan tud kommunikálni másokkal, és előnyöket tud kiharcolni magának!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Önbizalom sugárzik önből, és másokat is jól tud motiválni. Van valami, amit kedvesével, főnökével, vagy más fontos személlyel el kellene rendeznie? Azt muszáj lenne még ma megtenni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Kicsit zavarodottabbá válik a hangulat, és sokkal jobban meg kellett erőltetnie magát. Van egy jó hír is: a Merkúr helyzete miatt most bárkit meg tud győzni a maga igazáról!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A váratlan helyzetek miatt előre ki nem számítható, hogy mi történhet ma. Mindenki a másikban próbálja megtalálni a hibát, ez azonban csak elmérgesíti a helyzetet. A fontos döntéseket hagyja holnapra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A fizikai fáradságon kívül azt is érezheti, hogy ma különösen rosszul esik önnek, ha a hibáival próbálják szembesíteni. Jobb, ha nem reagál a kritikára!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sajnos az ötleteit a kollégái nem értékelik eléggé, van, aki nagyon féltékeny önre, és nem hagyja el egyetlen mosoly sem az arcát. Ha egyik családtagja kórházi kezelésre szorul, tegye félre a haragját, és mindenképpen látogassa meg!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr és a Jupiter már a Skorpió jegyében áll. Az érvei ma még a szkeptikus hallgatóságot is meggyőzik. Gyakorlatias hozzáállásától és karizmájától szinte ellenállhatatlanná válik, a többiek szívesen engedik, hogy vezesse őket. Az ilyen napok sikert és önbizalmat hoznak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez egy jó napnak ígérkezik. Majdnem minden bolygó önt segíti. Öné a feladat, hogy gondoskodjon a rendről, és megnyugtassa azokat, akik nem rendelkeznek belső békével. A legkényesebb helyzetekben is megtalálja a megfelelő hangot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A karrierje lesz a legfontosabb. Jó lapjai vannak, ha arról van szó, hogy érvényesülnie kell. A kompromisszumok és a diplomácia most sokkal messzebbre viszik, mint az akaratoskodás, erre figyeljen.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Új ismeretségek és új lehetőségek különösen érdekelni fogják. Ha nyitott lesz, jó esélyei vannak. Egy önt érintő kérdésre is választ fog kapni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. A hangulata óráról órára változik: egyszer lendületes, majd kissé zavart, azután boldog és bizakodó, majd később ideges és frusztrált. Ilyen szélsőségek mellett jobb, ha nincsenek túl nagy elvárásai a mai nappal szemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: